Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Villkor för deltagande i projekt

När Lunds universitet deltar i ett uppdrag eller samarbete med en extern part, så berör detta givetvis de forskare, doktorander, studenter eller andra som deltar i uppdraget/samarbetet.

När universitetet ingår ett avtal om uppdrag eller samarbete där det finns villkor om rätten till resultat, sekretess och publicering, måste därför de enskilda deltagarna godkänna avtalet genom att underteckna nedanstående avtal (svensk- och engelskspråkig version) före det att själva avtalet om uppdrag/samarbete undertecknas:

Villkor för deltagande (Word-dokument, 28 kB, nytt fönster)

Conditions for participation (Word-dokument, 33 kB, nytt fönster)

Deltagare som ansluter till projektet därefter ska underteckna före sitt inträde. De undertecknade handlingarna ska diarieföras.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta avdelningen Juridik vid sektionen Juridik och dokumenthantering.

Sidansvarig:

Vid frågor om Avtal- kontakta:

Sanna Håkansson (N)
sanna.hakansson [at] legal.lu.se

Carl Petersson (LTH)
carl.petersson [at] legal.lu.se

Sara Lindgren (M, LU Innovation)
sara.lindgren [at] legal.lu.se

Henrik Wiebe (MAX IV, S, HT, EHL, USV och övriga)
henrik.wiebe [at] legal.lu.se

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu.se