Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Var med och förbättra Universitetsbiblioteket

Vi som jobbar på UB vill att du som använder dig av UB:s lokaler, system och service ska ha en så bra upplevelse som möjligt. För att åstadkomma detta behöver vi din hjälp!

Sociala innovationer vid LU?

Temat Social Innovation vid Pufendorfinstitutet forskar om sociala innovationer vid Lunds universitet. Nu efterfrågar de exempel på erfarenheter och genomförda och pågående aktiviteter inom området – via en kort enkät.

Sök medel för insatser för jämställdhet eller mot diskriminering

Från och med idag, 30 oktober är ansökningsmöjligheten öppen för att söka medel för insatser som kan främja jämställdhet, likabehandling och motverka diskriminering vid Lunds universitet – öppet för anställda och studenter, grupper och nätverk inom Lunds universitet att söka.

Värdekonflikter och saklighet i det internationella seminarierummet

Välkommen på etikseminarium på onsdag 8 november!

Hjärtligt välkomna till Musikhögskolans julkonsert

Fredagen den 15 december klockan 19:00 i Lunds Domkyrka. Begränsat antal platser, så glöm inte hämta ut din fribiljett i tid.

Framtidens innovationer sökes

Har du en riktigt bra idé?

Dags att anmäla dig till LUs pedagogiska utvecklingskonferens den 23 november

Välkommen till en hel dag att låta dig inspireras av kollegor från hela universitetet som jobbar med att undervisa.

Sök tema och ASG (Advanced Study Group) på Pufendorfinstitutet 2018/2019

Forskare ges nu möjligheten att söka både tema och ASG (Advanced Study Group) på Pufendorfinstitutet för perioden 2018/2019.

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu.se