Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Nyheter

Välkomstdag för nya medarbetare 4 oktober

Nu är det hög tid att anmäla sig till höstens välkomstdag för nya medarbetare.

Publicera dig i The Conversation – workshops och information 20-26 september

Intresserad av att skriva för The Conversation? Mellan den 20-26 september kommer Miriam Frankel, redaktör, till Lunds universitet för att berätta om hur man pitchar och skriver för The Conversation samt träffar forskare enskilt som vill börja skriva.

Aktuellt i prorektorsprocessen

Universitetsstyrelsens beredningsgrupp har idag vid möte med universitetskollegiet meddelat att gruppen, efter noggrant övervägande, enhälligt beslutat att den kandidat som universitetskollegiet ges möjlighet att yttra sig över är Sylvia Schwaag Serger, idag ansvarig för internationell strategi vid Vinnova samt adjungerad professor vid Ekonomihögskolan.

Nya regler för personuppgifter ska stärka rätten till privatliv i det digitala samhället

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen (DSF) att gälla.

Phishingattacker orsakar problem med LU:s utgående epost

Lunds universitet har just nu problem med att skicka e-post till flera externa mejltjänster, däribland Yahoo, Comhem, Live och Hotmail.

Prorektorsprocessen förlängs

Beredningsgruppen har vid möte 19 maj konstaterat att processen för att utse prorektor efter Eva Wiberg behöver förlängas.

IDAHOT-dagen 17 maj

Regnbågsflaggan Välkomna att uppmärksamma IDAHOT med HBTQ-LU! Onsdag den 17 maj 2017 är det återigen dags för Lunds universitet att hissa regnbågsflaggorna för att uppmärksamma det våld och den diskriminering som hbtqi-personer utsätts för i alla länder. Alla aktiviteter under dagen är kostnadsfria!

Telefon: 046-222 00 00 (växel)
Postadress: Box 117, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu.se
Om den här webbplatsen