Karriärutveckling för akademisk personal

Foto av trappa på Matteannexet, LTH.

Lunds universitet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som bidrar till karriärutveckling för akademisk personal, antingen inom akademin eller utanför. Det finns aktiviteter som är anpassade dels för doktorander, dels för medarbetare i postdoktoral position och dels för forskargruppsledare.

De karriärutvecklande aktiviteterna ges på engelska, sker via Zoom/motsv. och är kostnadsfria för individerna och institutionerna.

Det finns några platser kvar till Workshop: