Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Karriärutveckling för akademisk personal

Lunds universitet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som på ett eller annat sätt bidrar till karriärutveckling för akademisk personal, antingen inom akademin eller utanför.

För att stärka möjligheterna att attrahera, behålla och utveckla medarbetare, har Lunds universitet synliggjort en rad karriärmöjligheter för akademisk personal. De karriärutvecklande aktiviteterna ges på engelska och de allra flesta är kostnadsfria för individerna och institutionerna. Det finns aktiviteter som är anpassade dels för doktorander, dels för postdoktorala medarbetare och dels för forskargruppsledare.

Beskrivningar av de enskilda aktiviteternas innehåll finns i Kompetensportalen eller på egna sidor.

Flera fakulteter håller i egna aktiviteter som har med din karriär att göra. Länkar dit hittar du i undersidornas högermarginaler.

Här anmäler du dig

Finansieringsmöjligheter 

Det finns material om grundforskningsorienterade finansieringsmöjligheter i olika karriärsteg med en ungefärlig lista över förväntade meriter och kunskaper.

Läs mer om "Finansieringsmetoder för excellens"

Kontakt

Heidi Nilsson
Utbildningsadministratör
heidi [dot] nilsson [at] hr [dot] lu [dot] se