Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Innovation och nyttiggörande

Funderar du på hur dina forskningsresultat kan göra skillnad i samhället? Har du frågor kring innovation, patent eller att bilda företag? LU Innovation kan ge dig stöd och vägledning i dessa frågor.

Ett sätt att se till att dina forskningsresultat kommer till nytta i samhället är att omvandla dem till en ny tjänst, produkt eller metod. LU Innovation hjälper dig längs vägen och guidar ditt projekt framåt med innovationsutveckling, finansiella stöd och expertkunskap kring avtal och hur du skyddar din idé.

Inom innovationsverksamheten finns erfarenhet från såväl forskning som näringsliv och offentlig sektor, samt ett stort nätverk både nationellt och internationellt. Till LU Innovation är alla forskare vid Lunds universitet välkomna, oavsett disciplin. Du behöver heller inte ha en färdig plan för ditt projekt. Naturligtvis är all innovationsrådgivning kostnadsfri och konfidentiell.

Läs mer om innovation och nyttiggörande på LU Innovations hemsida

Kontakt

LU Innovation
Besöksadress:
Medicon Village
Scheeletorget 1, Lund

Postadress:
Medicon Village
Box 117
221 00 Lund

info [at] innovation [dot] lu [dot] se
http://innovation.lu.se

 

Open coaching - boka ett möte med oss!

Ett första möte för dig som är anställd vid Lunds universitet.

Boka ett möte med en innovationsutvecklare på LU Innovations hemsida