Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Diarieföringssystemet W3D3

På denna sida kan du läsa om W3D3 som är universitetets systemstöd för diarieföring.

W3D3 är universitetets gemensamma systemstöd för diarieföring och ärendehantering. I systemet registreras och förvaras allmänna handlingar i enlighet med dokumenthanteringsplanen.

Logga in i W3D3 (ny flik).

Det finns två typer av behörigheter i W3D3: handläggare och registrator. För att få behörighet och lära dig hur du använder systemet måste du först gå utbildning. Alla utbildningar finns i Kompetensportalen.

Läs mer om behörighet och utbildning.

När du arbetar i systemet finns det manualer som du kan ta hjälp av, dels tillverkarens manual och dels universitetets specialanpassade manual. Du hittar dem i W3D3 under fliken ”manualer”.

Om du har tekniska problem eller problem med inloggning och lösenord kontaktar du LU Servicedesk på servicedesk [at] lu [dot] se (servicedesk[at]lu[dot]se). Det är också dit du vänder dig om du behöver ändra din behörighet eller dina personliga uppgifter i systemet, till exempel om du har ny e-postadress eller arbetsplats.

Behöver du hjälp med hur du ska göra något i systemet, att söka, ta fram statistik eller med andra frågor om diarieföring och W3D3 kan du kontakta den centrala registraturen på registrator [at] lu [dot] se (registrator[at]lu[dot]se). Har du förslag på förbättringar av systemet kan du kontakta systemförvaltaren.

Central registratur
registrator [at] lu [dot] se (registrator[at]lu[dot]se)
+46 46 222 71 40
Måndag-fredag klockan 09.00-11.30.

Systemförvaltare
Bodil Danielsson
bodil [dot] danielsson [at] legal [dot] lu [dot] se (bodil[dot]danielsson[at]legal[dot]lu[dot]se)
+46 46 222 71 36

Teknisk support
LU Servicedesk
servicedesk [at] lu [dot] se (servicedesk[at]lu[dot]se)
+46 46 222 90 00