Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

EURAXESS

Ett nätverk för forskare, lärare och doktorander

Vad innebär nätverket?

EURAXESS är ett europeiskt nätverk under EU-kommissionen och inriktar sig på att underlätta forskarmobilitet, främja karriärutveckling för forskare, upplysa forskare om deras rättigheter samt synliggöra lediga forskartjänster inom Europa.

EURAXESS innebär att forskare/lärare/doktorander kan söka Horizon 2020-medel som inte hade varit möjligt om Lunds universitet inte hade varit med i nätverket.

EURAXESS innebär att forskare/lärare/doktorander kan söka samarbeten, som i sin tur berättigar till medel som annars inte hade kunnat sökas.

Vem kan söka medel?

Forskare, lärare och doktorander.

Var skickar man sin ansökan?

Till EURAXESS.

Utlysning

Besök webbplatsen för nätverket. 

Vem kan delta i nätverket?

Lärosäten.

Mer information

EURAXESS Sverige

EURAXESS Europa

Portalen riktar sig till forskare, entreprenörer, universitet och företag. Portalen innehåller praktisk information om att arbeta i Sverige, lediga forskningsjobb och finansieringsmöjligheter. Den vänder sig också till den som vill gå vidare i sin karriär i ett annat europeiskt land och för arbetsgivare som letar efter internationell kompetens inom forskning och utveckling.

EURAXESS logotyp

Kontakt

Karin Fälth
HR
+46 46 222 17 22
karin [dot] falth [at] hr [dot] lu [dot] se

Welcome to EURAXESS Sweden!