Paket, brev, pall, hämtställen

Du kan skicka brev och paket både inom och utanför universitetet. Universitetsposten förmedlar brev- och paketförsändelserna och erbjuder även budservice, kuvertering och adressering.

Post- och paketleveranser påverkas av Corona

Universitetsposten skickar alla externa brev och paket med postnord och du kan läsa mer på postnords hemsida om hur Coronaviruset påverkar universitetets post- och paketleveranser. (ny flik)

Hämtställen

För att kunna skicka ett brev med internposten behöver du veta vilket hämtställe mottagaren har. Ditt eget hämtställe avgör var du hämtar ett brev som är skickat till dig.

Hämtställen hittas enklast genom att söka på den person du vill skicka post till. Sök personal på Medarbetarwebben.

Registrera för att skicka

För att skicka ditt paket, brev eller din pall måste du registrera försändelsen i postsystemet LuPak.

Logga in i postsystemet LuPak här (ny flik).

Öppettider v. 18

13 maj | Stängt.

14 maj | Öppet 07.30 – 11.30

Sista-minuter-lådorna töms kl. 11.00.
Post går att hämta på Sölvegatan 14, senast kl. 10.30.
Postrundan körs endast till registratorn och Sektionen Ekonomi.

Öppettider Universitetsposten

Besökadress