Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Profilprodukter

Här hittar du information om var du kan köpa universitetets profilprodukter och hur du gör om du vill ta fram egna varianter.

Färdiga profilprodukter

Handla i tjänsten

Som anställd vid universitetet kan du besöka universitetsbutiken (stängd till följd av Coronarestriktioner, t.o.m. februari 2022) eller handla i den interna webbutiken. För att handla i tjänsten krävs att du har ett internt kostnadsställe.
Gå till den interna webbutiken. (nytt fönster)

Handla som privatperson eller student

Som privatperson eller student kan du besöka universitetsbutiken, som har flyttat från winstrupsgatan och du nu hittar på Tunavägen 39A, eller handla i den externa webbutiken.
Gå till den externa webbutiken. (nytt fönster)

Beställ kontors- och konferensmaterial

Söker du efter kontors- och konferensmaterial så kan du beställa såväl standardiserat som specialanpassat material hos universitetets interna tryckeri, Media-Tryck. Skicka ett mejl med frågor, önskemål eller din färdiga beställning till Media-Tryck.
Besök Media-Trycks hemsida (nytt fönster)

Beställ och utforma bland annat visitkort och korrespondenskort i Media-Trycks webbshop. (nytt fönster)

Du kan även beställa kontors- och konferensmaterial från Universitetsbutiken. (nytt fönster)

Utforma och beställ egna profilprodukter

Om du behöver ta fram andra typer av kläder eller profilprodukter än de som finns i bassortimentet, är det viktigt att Lunds universitets grafiska profil alltid följs. Universitetsbutiken kan hjälpa till vid såväl utformning som upphandling av profilprodukter.

Läs mer om hur du utformar egna profilprodukter.

Återförsäljare

Du kan köpa ett urval av universitetets profilprodukter hos Universitetsbutikens återförsäljare. Observera att utbudet varierar hos våra externa återförsäljare och att det endast är Universitetsbutiken och webbshopen som har ett fullständigt sortiment.

Akademiska föreningen, studentinfo
Sandgatan 2, Lund (Karta, nytt fönster)

Campus Helsingborg
Universitetsplatsen 2, Helsingborg (Karta, nytt fönster)

KFS Studentbokhandel
LTH Studiecentrum, John Ericssons väg 4, Lund (Karta, nytt fönster)

LUX
Helgonavägen 3, Lund (Karta, nytt fönster)

Presentationsmaterial

Ska du presentera Lunds Universitet kan du använda det presentationsmaterial som redan finns framtaget. Nedan kan du ladda ner en PowerPoint-presentation samt en broschyr med fakta, siffror och profiltexter. Här finns även en presentationsfilm för nedladdning.

Universitetets övergripande presentationsmaterial hittar du här.

Kontakt

Universitetsbutiken
Öppet: vardagar 9–12
Tunavägen 39 A
(Sparta, University Guest House)
+46 46 222 47 59
universitetsbutiken [at] service [dot] lu [dot] se

Media-Tryck
Sölvegatan 14, Hus I
+46 46 222 91 76
media-tryck [at] service [dot] lu [dot] se

Måndag–fredag 8:00–12:30, 13:00–16:00