Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Du som är anställd som teknisk och administrativ personal omfattas normalt av flextidsavtalet och är ledig på klämdagar. Du har förkortade arbetsdagar i samband med helger. För lärare gäller särskilda regler, liksom för dig som omfattas av vissa specifika avtal.

Arbetstid för lärare

Som lärare ska du delta i planeringen av din årsarbetstid. Arbetsuppgifterna ska dokumenteras i en personalplan.

Läs mer om arbetstid för lärare

Flextid för teknisk och administrativ personal

Du som arbetar som teknisk och administrativ personal omfattas av flextidsavtalet. Du ansvarar själv för att registrera din arbetstid. 

Här kan du läsa mer om flextid, normtidsmått och hur du registrerar din arbetstid

Flextidsregistrering vid koncentrerad tjänstgöring

Koncentrerad tjänstgöring innebär att du arbetar färre än fem dagar i genomsnitt per vecka. För att lön och ersättningar ska bli rätt är det viktigt att det finns ett uppdaterat schema i Primula.  

Läs mer om flextidsregistrering vid koncentrerad tjänstgöring

Förkortade och arbetsfria dagar för teknisk och administrativ personal

Du som är anställd som teknisk eller administrativ personal och omfattas av flextidsavtalet har förkortade och arbetsfria dagar, till exempel så kallade klämdagar.

Läs mer om förkortade och arbetsfria dagar för teknisk och administrativ personal

Kontakt

Kontakta din närmaste chef eller din verksamhets HR/personalfunktion om du har frågor om din anställning eller din verksamhets rutiner i HR/personalfrågor.


Hittar du inte det du söker på webbsidan? 

Ta del av den mest efterfrågade universitetsövergripande HR-informationen eller ställ en fråga till sektionen HR