Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Personalblanketter och mallar

Alfabetisk lista på blanketter och mallar från sektionen HR som förekommer på Medarbetarwebben och vänder sig till dig som anställd. Alla dokument nedan öppnas i en ny flik. Om du har problem med att öppna länken, prova gärna i en annan webbläsare. 


OBS! Mallen ovan innehåller en engelsk översättning av mallen, längst bak i dokumentet. Överenskommelsen ska dock alltid fyllas i på svenska. 


Om du har utländskt bankkonto eller rätt till pension i utlandet ska en utlandsblankett skickas till Nordea; 

Observera att en bekräftelse som verifierar att angiven betalningsmottagare och utländskt bankkonto är korrekt måste bifogas. Kontakta därför din närmaste personalfunktion för hjälp med att tillsammans med bekräftelsen skicka in utlandsblanketten till Nordea.Kontakt

Kontakta din närmaste chef eller personalfunktion inom din institution/fakultet eller motsvarande.