Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Praktiskt stöd och mallar

Avdelningen för uppdragsutbildning – LUCE – vill göra det enkelt och smidigt för dig som arbetar på en institution att engagera dig i uppdragsutbildning. De välkomnar alla samtal, mejl och besök och erbjuder dig stöd hela vägen.

Uppstartsprocessen

Det är alltid LUCE (Lund University Commissioned Education) som är kontraktspart från universitetets sida när vi tecknar avtal med en uppdragsgivare kring uppdragsutbildning. Vill du få insyn i hur kundavtalsmallen ser ut, klicka nedan.

Behöver du hjälp med att beräkna personalkostnader, lokalkostnader, omkostnader för Lunds universitet och för din uppdragsgivare, använd följande mall. Kvarstår det några frågetecken är du välkommen att höra av dig till LUCE, de hjälper gärna till.

Gör din uppdragsutbildning synlig och sökbar

LUCE har tagit fram en databas för universitetets uppdragsutbildningar, där varje kurs eller program presenteras enligt den grafiska profilen med bild och text.

Vill du synliggöra din kurs eller ditt program i denna uppdragsutbildningskatalog? Hör av dig till LUCE på info [at] education [dot] lu [dot] se (info[at]education[dot]lu[dot]se) så hjälper de till att guida dig när det gäller vilken typ av stoff som behöver tas fram.

Så här ser det ut i uppdragsutbildningskatalogen

Exempel på specifik kurs

Kontakt

Avdelningen för uppdragsutbildning (LUCE)

+46 46 222 07 07
info [at] education [dot] lu [dot] se

Besöksadress:
Medicon Village
Scheeletorget 1, Lund
Karta

Postadress:
Box 117
221 00 Lund

Mer om uppdragsutbildning

Artiklar om uppdragsutbildning vid LU