Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Praktiskt stöd och mallar

Vi på avdelningen för uppdragsutbildning – LUCE – vill göra det enkelt och smidigt för dig som arbetar på en institution att engagera dig i uppdragsutbildning. Vi välkomnar alla samtal, mejl och besök och erbjuder dig stöd hela vägen.

Uppstartsprocessen

Det är alltid LUCE (Lund University Commissioned Education) som är kontraktspart från universitetets sida när vi tecknar avtal med en uppdragsgivare kring uppdragsutbildning. Vill du få insyn i hur kundavtalsmallen ser ut, klicka nedan.

Behöver du hjälp med att beräkna personalkostnader, lokalkostnader, omkostnader för Lunds universitet och för din uppdragsgivare, använd följande mall. Kvarstår det några frågetecken är du välkommen att höra av dig! Vi hjälper gärna till.

Gör din uppdragsutbildning synlig och sökbar

LUCE har tagit fram en databas för universitetets uppdragsutbildningar, där varje kurs eller program presenteras enligt den grafiska profilen med bild och text.

Vill du synliggöra din kurs eller ditt program i LUCE:s uppdragsutbildningskatalog? Fyll i presentationsmallen nedan och skicka den till info [at] education [dot] lu [dot] se

Mall för presentation av uppdragsutbildning (PDF – 34 kB, nytt fönster)

Så här ser det ut i uppdragsutbildningskatalogen

Sidansvarig:

Kontakt

Lund University Commissioned Education (LUCE)

+46 46 222 07 07

info [at] education [dot] lu [dot] se

Besöksadress:
Stora Algatan 4, Lund
Karta

Postadress:
Box 117
221 00 Lund

Följ LUCE i sociala medierTelefon: 046-222 00 00 (växel)
Postadress: Box 117, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu [dot] se
Om den här webbplatsen