Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sök forskningsfinansiering på egen hand

Pivot-RP

I Pivot-RP kan du söka efter utlysningar och forskningsfinansiärer från hela världen och inom alla forskningsområden. Du kan även söka efter finansiering för deltagande i vetenskapliga konferenser och finansiering av post doc. 

Utöver detta kan du:

  • få aktuella utlysningar som e-post
  • spara dina ansökningsprofiler
  • spara utlysningar som är intressanta
  • dela information med dina kollegor

Logga in i databasen Pivot-RP 

Så här loggar du in och skapar en profil

Du kan logga in med din e-postadress (universitetets e-postadress) och ett lösenord du själv skapar, alternativt via ditt Lucat-ID genom att välja ”Use login from my institution” och sedan ”Lund University”. 

Pivot-RP kan användas direkt utan att en personlig profil skapas. En profil behövs emellertid för att du ska kunna spara dina sökningar och ställa upp egna automatiska e-postnotiser om nya finansieringsmöjligheter som är intressanta för dig. 

Då Pivot-RP är kopplat till Forskningsportalen har du som forskare sannolikt en på förhand skapad profil. Du når denna genom att välja att göra anspråk på din profil (”Claim profile”). Det är också möjligt att skapa en personlig profil manuellt med hjälp av sin e-postadress.

Förteckningar över forskningsfinansiärer

Kontakt

Forskningsservice

Besöksadress
Medicon Village
Scheeletorget 1
223 63 LUND

Postadress
Forskningsservice
Lunds Universitet
Box 117
221 00 LUND

Kontaktuppgifter på Forskningsservice blogg