Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sunet Survey – enkätverktyg

Med enkätverktyget Sunet Survey kan du skapa frågeformulär online för till exempel kursvärderingar eller för datainsamling inom forskning.

Så fungerar tjänsten

Sunet Survey är en molnbaserad tjänst som gör det enkelt att skapa frågeformulär och distribuera dem via länk eller e-post. Användare kan sedan sammanställa enkätresultaten i rapporter. Sunet Survey får användas kostnadsfritt av anställda och studenter vid Lunds universitet. 

  • Anställda loggar in med sitt Lucat-id medan studenter använder sitt studentkonto vid inloggning.
  • Forskare som vill använda Sunet Survey för insamling av forskningsdata bör kontakta systemförvaltaren för ytterligare information.

Användarguider finns på SUNET Surveys utbildningssida i Canvas

Sunet Survey är ett kommersiellt IT-system som har upphandlats enligt lagen om offentlig upphandling. Det är många avtal och upphandlingar på gång inom Sunet nu. Som tidigare aviserats går nuvarande avtal för enkätverktyget mellan leverantören Artisan och Sunet ut 7 juni. En förlängning av befintligt avtal gällande enkätverktyget är nu signerat och gäller 8 juni - 31 december 2024 eller tills ett nytt avtal om enkätverktyg är upphandlat.

Kontakt

Ola Stjärnhagen
Systemförvaltare
Sunet Survey
+46 46 222 94 59
ola [dot] stjarnhagen [at] stu [dot] lu [dot] se (ola[dot]stjarnhagen[at]stu[dot]lu[dot]se)