Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Parkering vid Lunds universitet

Som anställd eller student vid Lunds universitet kan du köpa tillstånd för parkering på universitetets parkeringsplatser.

Köp och hantera digitalt parkeringstillstånd

Oavsett om du vill köpa en dagbiljett eller ett terminstillstånd så gör du det enklast digitalt. Tryck på knappen och följ anvisningarna (kräver inloggning med ditt Lucat-ID)

Observera att dagbiljetter endast gäller vid parkeringsområden där "P-tillstånd erfordras eller dagbiljett" anges på områdesskyltarna. Dagbiljetter gäller alltså inte vid skyltning med endast "P-tillstånd erfordras".

Läs mer om digitala parkeringstillstånd

Parkeringsplatser

Lunds universitet erbjuder parkeringsplatser både utomhus och inomhus. Platserna är indelade i fem zoner med olika prisklasser. Det finns även platser avsedda för förare med rörelsehinder.

Läs mer om parkeringsplatser

Laddplatser för elbilar

Lunds universitet har 24 laddstolpar fördelade på parkeringsplatser i anslutning till Elektroteknik, Kemicentrum och Geocentrum 2. 

Läs mer om laddstolpar, villkor och betalning

Villkor för parkering

Läs mer om villkor för bland annat parkering med motorcykel, moped och släp. 

Villkor för parkering vid Lunds universitet

Avgifter för parkering

Det finns olika sätt att betala när du parkerar på Lunds universitet parkeringsplatser.

Läs mer om olika betalningssätt för parkering

 

Kontakt

Ring alltid innan du besöker parkeringskontoret. 

Parkeringskontoret
parkering [at] service [dot] lu [dot] se

Zoran Ivic
+46 46-222 43 14

Besöksadress
Sölvegatan 16, MNO-huset, Lund