Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Testa din webbplats

På den här webbsidan hittar du stöd för hur du kan upptäcka tillgänglighetsfel på din webbplats.

Automatiska testverktyg

Genom att använda automatiska testverktyg kan du snabbt hitta en del tillgänglighetsfel på din webbplats. Du kan till exempel använda dig av verktyget Wave, som finns som tillägg i webbläsarna Chrome och Firefox. Wave visar eventuella tillgänglighetsfel direkt på din webbsida och ger dig även information om hur du kan åtgärda felen.

Manuell granskning

Du kan inte förlita dig enbart på automatiska testverktyg. Därför behöver du även göra en manuell granskning av din webbplats.

Testa din webbplats manuellt på webbriktlinjer.se

Kontakt

Frågor om webbtillgänglighet? Mejla:
tillganglighet [at] kommunikation [dot] lu [dot] se

Gå med i Teamsgruppen "Webbtillgänglighet inom LU"