Tjänster och produkter som erbjuds internt

Lunds universitets serviceorganisation – LU Service

LU Service sköter bland annat post- och budleveranser, parkeringstillstånd och lokalvård. De trycker böcker, ordnar konferenser, säljer presenter, lagar det som gått sönder samt ger gästforskare en varm säng att sova i. Observera att inte alla tjänster och produkter finns med här. Kontakta LU Service om du har frågor.

Konferens och mötestjänster

Anordnar möten vid Lunds universitet: alltifrån små luncher till stora konferenser.
Få hjälp med ditt arrangemang.

Tryck, layout och grafisk profil

Trycker och formger avhandlingar, kompendier, affischer, foldrar, konferensmaterial och storformat.
Här får du hjälp med din trycksak (nytt fönster).

Parkeringsplatser och tillstånd

Sköter om parkeringsplatser, automater, tillstånd och skyltar.
Parkeringsmöjligheter, tillstånd och villkor.

Post, bud och paket

Post-, bud- och pakettjänster.

Vaktmästeritjänster

Låser, släcker, larmar och lagar.
Information om vaktmästeritjänster.
Gör en felanmälan här (nytt fönster)

Lokalvårdstjänster

Vårdar golv, putsar fönster och håller rent. Fyller på det som tagit slut och tömmer det som är fullt.
Läs mer om lokalvårdstjänster.

Universitetets profilprodukter

Här hittar du souvenirer till dina gäster, fina presenter till dina anställda eller kanske bara en snygg halsduk till dig själv.
Profilprodukter och webbutik (nytt fönster).

Bostäder för internationella studenter och gästforskare

Förser gästforskare och utländska studenter med rum och lägenheter vid såväl kortare vistelser som under längre perioder.
Bostäder för internationella studenter och gästforskare (nytt fönster).