Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Internationell marknadsföring och rekrytering

Internationell marknadsföring och rekrytering (IMR) är ansvarig för Lunds universitets internationella marknadsaktiviteter för att öka varumärkeskännedom om Lund som studiedestination och att rekrytera internationella studenter till Lunds universitets utbildningar. Marknadsaktiviteter och kommunikation med potentiella studenter hanteras genom hela rekryterings-, antagnings- och konverteringsprocessen.

Teamet ansvarar också för Lunds universitets internationella marknadsföringskanaler, så som delar av universitetets internationella webbplats (lunduniversity.lu.se), universitetets internationella Facebook-sida och Instagram-sida samt broschyren "International Student Prospectus". Dessutom håller gruppen i virtuella rekryterings-evenemang för presumtiva internationella studenter samt deltar i fysiska rekryteringsevenemang världen över.

IMR-teamet koordinerar och förvaltar stipendieprogram och hanterar avtal med utbildningsagenter, kontakter med Lunds universitets utbildningskoordinatorer, antagningskontoret, LU Bostäder och ekonomiavdelningen.

IMR koordinerar även universitetets virtuella guidade tur genom YouVisit, samt plattformen Unibuddy.

Vem kontaktar jag?

Kontaktinformation