Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Utvärdering av pågående utbildning

Utvärdering av pågående utbildning kan ske på flera olika sätt. Metoder som används kan till exempel inkludera extern bedömning, fokus på ett enskilt program över tid eller en ögonblicksbild av en fakultets hela utbildningsutbud.

Vid Lunds universitet används en rad olika utvärderingsmetoder och -system, eftersom bredden i vår verksamhet är så stor.

Varje fakultet ansvarar för att ha ett ändamålsenligt kvalitetssäkringssystem för sina utbildningar. Utöver dessa internt initierade utvärderingar så utvärderar Universitetskanslersämbetet (UKÄ) ett särskilt urval av utbildningar på nationell nivå.

Syftet är att ständigt förbättra och utveckla utbildningarna vid Lunds universitet, samt att säkerställa att utbildningarna lever upp till de kvalitetskriterier som vi på universitetet gemensamt kommit överens om. Utgångspunkten är nationella och internationella standarder och riktlinjer.

Sidansvarig:

Kontakt

Åsa Ekberg
Avdelningschef
Kvalitet och utvärdering
+46 46 222 91 68
asa [dot] ekberg [at] stu [dot] lu [dot] se

Avdelningen Kvalitet och utvärdering
Besöksadress:
Gamla hudkliniken
Sandgatan 3, Lund
Fax: +46 46 222 44 36
Hämtställe 31

Länkar

Mer information om det nationella kvalitetssäkringssystemet hittar du på UKÄ:s webbplats. Där kan du även hitta rapporter med resultat från genomförda utvärderingar, tidsplan för kommande utvärderingar med mera.

Telefon: 046-222 00 00 (växel)
Postadress: Box 117, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu [dot] se
Om den här webbplatsen