Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Nyheter

Utvärdering av Lunds universitets 350-årsjubileum

Jubileet börjar nu närma sig sitt slut och Lunds universitet vill undersöka hur jubileet har tagits emot bland anställda, men även hos studenter och allmänhet.

Årets administrativa pristagare utsedda

Lunds universitets administrativa pris delas ut årligen för utmärkta administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller för service och effektivitet utöver det vanliga.

Inför nedstängning av Primula under våren 2018

I samband med att Statens servicecenter tar över hanteringen av lönetjänster via nya Primula kommer Primula att vara nedstängt i cirka fyra veckor, från mitten på mars till och med början på april 2018.

Var med och förbättra Universitetsbiblioteket

Vi som jobbar på UB vill att du som använder dig av UB:s lokaler, system och service ska ha en så bra upplevelse som möjligt. För att åstadkomma detta behöver vi din hjälp!

Sociala innovationer vid LU?

Temat Social Innovation vid Pufendorfinstitutet forskar om sociala innovationer vid Lunds universitet. Nu efterfrågar de exempel på erfarenheter och genomförda och pågående aktiviteter inom området – via en kort enkät.

Sök medel för insatser för jämställdhet eller mot diskriminering

Från och med idag, 30 oktober är ansökningsmöjligheten öppen för att söka medel för insatser som kan främja jämställdhet, likabehandling och motverka diskriminering vid Lunds universitet – öppet för anställda och studenter, grupper och nätverk inom Lunds universitet att söka.

Hjärtligt välkomna till Musikhögskolans julkonsert

Fredagen den 15 december klockan 19:00 i Lunds Domkyrka. Begränsat antal platser, så glöm inte hämta ut din fribiljett i tid.

Framtidens innovationer sökes

Har du en riktigt bra idé?

Telefon: 046-222 00 00 (växel)
Postadress: Box 117, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu [dot] se
Om den här webbplatsen