Årets administrativa pristagare utsedda

Projektledare Sara Virkelyst, universitetsledningens staber avdelning planering, samt ekonomiadministratörJohan Lind, vid kansli för kliniska vetenskaper, får Lunds universitets administrativa pris 2019. Sara Virkelyst och Johan Lind tilldelas 15 000 kr för egen kompetensutveckling.

Nadja Sörgärde får pedagogiskt pris

Priset delas ut för framstående insatser inom utbildningen.

Fråga Lund Special – seminarium 12 december

Välkommen på ett exklusivt seminarium på Palaestra den 12 december.

Lund får Nobelprisbesök

Några av årets Nobelpristagare i fysik och kemi gästar Lunds universitet för att ge sina Nobelföreläsningar.

Julavslutning i Lunds Domkyrka 6 december

För studenter och anställda vid Lunds universitet och SLU Alnarp.

Sidor om personuppgiftshantering och dataskydd

Information om hantering av personuppgifter och dataskydd vid Lunds universitet finns nu publicerad.

Sök medel för jämställdhets- och mångfaldsarbete

Lunds universitet vill stimulera jämställdhets- och mångfaldsarbetet på universitetet med möjligheten att ansöka om riktade medel.

Vill du delta i en fokusgruppdiskussion om sexuella trakasserier?

Tellus är ett projekt som syftar till att stärka det förebyggande arbetet mot sexuella trakasserier på Lunds universitet.

Har du en riktigt bra idé?

Har du en idé som skulle kunna bli en ny vara, en ny tjänst eller ett nytt arbetssätt i framtiden?

Nominera kandidater till Administrativa priset

Välkommen att nominera kandidater till Lunds universitets administrativa pris 2019 senast den 19 november.