Dags att anmäla dig till Lundaloppet

Nu är det dags att anmäla sig till årets Lundalopp, som går den 14 5 maj. Som vanligt bjuder Lunds universitet på anmälningsavgiften för alla anställda. Förhoppningen är att nå 1000 anmälda.

De får utmärkelsen För nit och redlighet i rikets tjänst

Torsdagen 1 mars är det dags för den årliga ceremonin där de medarbetare som varit anställda i rikets tjänst i 30 år, eller i 25 år vid pension uppmärksammas.

Systembytet till Statens servicecenters Primula flyttas fram till oktober 2018

Under våren var det planerat att två större, tekniktunga projekt skulle implementeras, övergången av lönetjänster till Statens servicecenter, SSC, och Ladok3. I takt med att projekten har fortlöpt har det blivit tydligt att det finns stora tekniska risker med att implementera båda projekt samtidigt. I och med det har förvaltningschefen beslutat att den tekniska övergången till SSC flyttas fram till början på oktober 2018.

Lunds universitets årshögtid 26 januari

* Lunds universitet välkomnar alla studenter, medarbetare och vänner till universitetets årshögtid den 26 januari 2018

Problem med e-post som skickas till Microsoft-adresser

Just nu har Lunds universitet problem med e-post som inte kommer fram till postlådor hos Microsofts e-posttjänster. Det rör sig främst om live-, hotmail-, och outlook-adresser, men även andra tjänster kan påverkas.

Ny hälso- och träningskurs för LU-medarbetare

Gerdahallen välkomnar alla anställda vid Lunds universitet till friskvårdsprojektet Aktiv LU-anställd 2018

Utvärdering av Lunds universitets 350-årsjubileum

Jubileet börjar nu närma sig sitt slut och Lunds universitet vill undersöka hur jubileet har tagits emot bland anställda, men även hos studenter och allmänhet.

Årets administrativa pristagare utsedda

Lunds universitets administrativa pris delas ut årligen för utmärkta administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller för service och effektivitet utöver det vanliga.