Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LINXS, Institute of Advanced Neutron and X-ray Science, utlyser nya teman

Fotokollage över LINXS-huset

LINXS välkomnar nationella och internationella organisationer att ansöka om möjligheten att få forma teman vid institutet under 2024. För denna utlysning uppmuntras ansökningar som relaterar till hård materia och mjuk materia.

Ett tema är ett tidsbegränsat samarbete under cirka tre år. Temat främjar nätverkande, forskning och aktiviteter inom specifika forskningsområden med koppling till röntgen och neutroner, och organiserar sin verksamhet inom olika arbetsgrupper, under ledning av en så kallad kärngrupp.

LINXS välkomnar ansökningar från hela världen. Alla som har en tillsvidareanställning kan ansöka om att få leda ett tema.

Sista ansökningsdatum: 2024-01-26, 17:00 (ansökan ska vara på engelska).

Ansök och läs mer på LINXS.se