Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nu finns konferensportalen.lu.se

Foto från ett evenemang. Foto: Gunnar Menander.

I samband med att LU konferens byter till ett nytt bokningssystem (Messias) finns nu en webbportal där användarna kan skapa, se och godkänna sina bokningar.

Man kan skapa en förfrågan för både en mindre bokning på Biskopshuset eller till en stor kongress på Campus eller någon annanstans. Du fyller i dina önskemål så sätter LU Konferens ihop ett eller flera förslag som du sen kan godkänna i portalen. När du godkänner förslaget skapas en bokning av som du sen kan följa fram till och förbi genomförandet. Ändrar vi något syns det direkt i portalen.

Alla våra tjänster kommer att erbjudas genom detta sätt men vi kommer så klart att ha personliga möten även i framtiden.

I konferensportalen.lu.se kan du som beställare dela filer och skicka meddelanden till LU Konferens och kompletterande information. Det nya systemet ska underlätta och samla all information runt bokningen.

Se den nya konferensportalen.lu.se.