Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anna V Johnsson

E-post: anna_v [dot] johnsson [at] kommunikation [dot] lu [dot] se

Kommunikatör vid Media och profilering
Telefon: +46 46 222 70 21
Mobil: +46 73 089 97 28
Hämtställe: 22
Rumsnummer: 104
Besöksadress: Botaniska Museet, Östra Vallgatan 18, Lund

Beskrivning

– Kommunikation och projektledning. – Löpande rådgivning och utveckling av grafisk profil, inklusive logotypfrågor. – Ansvar för universitetsgemensamma konton på Facebook, LinkedIn och Instagram. – Ansvar för guiden för sociala medier: https://www.medarbetarwebben.lu.se/socialamedier – Deltar i sektionens innehållsarbete. – Sidansvarig för sidor om kommunikation och grafisk profil på Medarbetarwebben och Staff Pages. – Sidansvarig för sidor under ”Om universitetet” lu.se.