Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Mata in information

LUCRIS består av en rad moduler, information som matas in i dessa kan sedan kopplas till varandra för att synliggöra Lunds universitets forskning.

Här besvaras de viktigaste frågorna kring hur, vad och var du ska mata in för information i LUCRIS.

Hittar du inte svar så kontakta gärna LUCIS-supporten.

  För dig som forskare innebär registrering av olika sorters forskningsuttryck i LUCRIS, så som publikationer, aktiviteter, projekt med mera, att du kan synliggöra bredden av din forskargärning. Du kan dessutom snabbt och enkelt skapa CV:n baserat på informationen du matat in.

  Generellt ska enbart sådant som har någon form av koppling till forskningsgärningen registreras i LUCRIS. Undantag kan vara sådan information som läggs in i profilen som ska synas i ditt CV, t ex tidigare anställningar.

   

  All information matas in i databasen LUCRIS och är sökbar för alla som kan logga in med LUCAT ID.

  Logga in i LUCRIS (med ditt LUCAT ID)

   

  Inmatning av information i LUCRIS görs via respektive modul, läs mer om vad du kan lägga in och hur på följande undersidor:

  Information som läggs in under en modul kan kopplas till information i en annan modul genom att ange att de har en relation, på så sätt kan man till exempel synliggöra vilka kontrakt som finansierat vilka projekt och vilka publikationer som presenterats i vilka sammanhang.

   

  Den mesta, men inte all, information som matas in i LUCRIS är också synlig i Lunds universitets forskningsportal. Det som inte syns där är exempelvis detaljerad kontraktsinformation från de externfinansierade kontrakten (i systemet kallat awards) samt information/filer som blivit dolda i forskningsportalen, detta görs av den som registrerar informationen.

  Kontakta LUCRIS-supporten

  E-post: servicedesk [at] lu [dot] se

  Telefon: 046-222 90 00
  (måndag-fredag 8:00-17:00)

  Webbformulär: support.lu.se