Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

För dig med administrativ roll i LUCRIS

ditt LUCRIS stöd för att stödja andra

Alla med ett LUCAT-ID kan logga in i LUCRIS och där redigera och lägga till information om sig själva eller sin forskning. Någon med en administrativ roll i systemet kan däremot redigera, ändra, och granska även för andra.

Administrativa roller

Du kan ha en administrativ roll som möjliggör att man kan registrera, redigera och hjälpa användare att lägga till korrekt information. Som administrativ personal kan du även arbeta med granskning av publikationer och anna forskningsoutput, eller jobba i den gemensamma, semidecentraliserade supporten via ärendehanteringssystemet ServiceNow.


LUCRIS-kurser

Du kan anmäla dig till LUCRIS-kurser i Lunds universitets Kompetensportal. Sök på "LUCRIS". Har du frågor kring kurserna kontakta LUCRIS-supporten.

Kontakta LUCRIS-supporten

E-post: servicedesk [at] lu [dot] se

Telefon: 046-222 90 00
(måndag-fredag 8:00-17:00)

Webbformulär: support.lu.se