Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

”Intensiv dansk for svenskere”

Illustrativ illustration över seminariet.

Centrum för Öresundsstudier bjuder in till kursen: Centrum för Öresundsstudier bjuder in till kursen: ”Intensiv dansk for svenskere”

Intensivkursen ger dig baskunskaper i danska och är anpassad till svensktalande deltagare. Målet är att snabbt förbättra förmågan att förstå, tala och skriva språket, men också att ge kunskap om olika teman i danskt kultur- och samhällsliv. Du kan välja mellan nybörjarnivå eller fortsättningsnivå. Kursen är kostnadsfri.

Intensivkursen är i första hand avsedd för medarbetare och studenter vid universitet och högskolor i Sverige. Det finns dock ofta ett mindre antal platser för de som inte faller in under dessa kategorier.

För mer information om kursen, schema, lokaler, och tips, se: Anmälan till språkkursen "Intensiv dansk for svenskere" 2023 | Centrum för Öresundsstudier (lu.se)

Vill du delta i kursen?

Läs mer: Intensiv dansk for svenskere | Centrum för Öresundsstudier (lu.se)

26–30 juni 2022 i Köpenhamn

Anmäl dig senast den 5 maj klockan 12.00 på: Anmälan till språkkursen "Intensiv dansk for svenskere" 2023 | Centrum för Öresundsstudier (lu.se)