Medarbetarwebben ska ge stöd till Lunds universitets medarbetare i deras dagliga arbete.

Innehållet på Medarbetarwebben ägs gemensamt av universitetets förvaltning och samordnas av en grupp utsedda representanter från varje sektion.

Samordningsgruppens uppgift är att se till att Medarbetarwebben:

• är uppdaterad och korrekt
  • innehåller för användarna relevant information
  • behåller en enhetlig och gemensam struktur
  • håller en rimlig ambitionsnivå som samordningsgruppen kan hantera

Samt att hantera och svara på inkommande frågor och synpunkter.

Synpunkter och frågor

Om du har synpunkter eller frågor om innehållet på en viss sida vänder du dig till sidansvarig, som finns angiven längst ner på varje sida, eller till kontaktpersonen i högerspalten.

Allmänna frågor och synpunkter gällande webbplatsen kan du ställa till medarbetarwebben [at] lu [dot] se. Din fråga skickas då till samordningsgruppen för Medarbetarwebben.

Vid driftstörningar eller andra tekniska problem kontakta servicedesk [at] lu [dot] se, +46 46 222 90 00.

Engelskspråkig version – Staff Pages

Medarbetarwebben är översatt och uppbyggd i en engelskspråkig version, Staff Pages.

Gå till staff.lu.se