Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lönerevisionen: Förhandlingar återupptagna med OFR

En man och kvinna samtalar i en korridor.

Lunds universitet och lokala OFR-representanter har under de senaste veckorna haft kontakt med centrala parter på varsitt håll för att få stöd i processen med att komma överens om nya löner för OFR/S medlemskollektiv i 2023 års lönerevision. 

Parterna har nu återupptagit förhandlingarna och träffades såväl den 15 mars som den 22 mars, och ytterligare förhandlingstillfällen är inbokade. 

Oklart när de nya lönerna kan betalas ut

Eftersom ingen förhandlingslösning ännu har kommit till stånd är det fortfarande oklart när nya löner kan utbetalas till anställda som är medlemmar i OFR/S. 

Först när förhandlingarna för samtliga OFR/S-medlemmar på universitetet är avslutade kan lönesamtal hållas.

För medarbetare som är anslutna till andra arbetstagarorganisationer eller är oorganiserade löneförhandlingarna avslutade och genomförda.

Läs mer om lönerevision på denna sida: Lönerevision | Medarbetarwebben (lu.se)