Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

InfraVis utlysning: Ansök om fördjupat visualiseringsstöd för forskningsprojekt 2023

A tSNE and UMAP of cells from the aging brain colored by the expression of Gja1.
A tSNE and UMAP of cells from the aging brain colored by the expression of Gja1.

Är du forskare vid ett svenskt universitet med forskningsdata som du tror kan analyseras och visualiseras på andra sätt än det som du har möjlighet till idag? InfraVis utlyser ansökningar om fördjupat visualiseringsstöd för forskningsprojekt.

  • Få upp till sex månaders tekniskt konsultstöd från InfraVis och få hjälp med datakurering, visualiserat material för användarstudier, visuell analys av experimentella data samt hjälp med interaktionstekniker, videor och bilder för forskningspublikationer.
  • InfraVis har redan hjälpt forskare från olika forskningsområden att stärka sina forskningsprojekt genom visualisering. Se några av de framgångsrika projekt som stöds av InfraVis: InfraVis projects in one minute - YouTube (1 minut).

Sista ansökningsdag: 6 juni 2023.

Läs mer om krav, urvalskriterier och hur du ansöker: Call for Applications (infravis.se)
 
InfraVis är en nationell svensk forskningsinfrastruktur med uppdrag att främja svensk vetenskaplig forskning genom visualiseringsstöd. InfraVis består av över femtio visualiseringsexperter fördelade på nio partneruniversitet. Våra experter har varierande bakgrund och kan hjälpa forskare att visualisera forskningsdata och forskningsmaterial från ett brett spektrum av forskningsområden.
 
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan.


Fyll i InfraVis undersökning om visualiseringsbehov

  • Tror du att du eller dina kollegor kan behöva visualiseringsstöd från InfraVis?
  • Fyll i denna enkät (ca. fem minuter) om visualiseringsbehov och dela den inom ditt nätverk så att InfraVis kan skräddarsy sina tjänster efter forskarnas visualiseringsbehov och ge ett starkare visualiseringsstöd.

Survey on Researchers' Visualization Needs (ungpd.com)